Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 4 months ago

Last modified 2 months ago

#8303 assigned defect (bug)

Bug with buddypress hidden group when bbpress activated

Reported by: tskpbls Owned by: johnjamesjacoby
Milestone: Up Next Priority: high
Severity: normal Version: 6.0.0
Component: Groups Keywords: needs-patch
Cc:

Description

Hi there,

I am here to report the following issue :

On a multisite install with wp 5.4.1, with buddypress (6.0.0) & bbpress (2.6.4), setting up a forum for a group that is supposed to be hidden makes this group not accessible to admin or group creator. (Myself, as a super-admin/group creator/group admin cant reach my hidden group when bbpress is activated.)

This occurs only when bbpress is activated multisite or single subsite and a buddypress group (buddypress installed network wide) is set to hidden. It seems to work ok with group set as private, or public.

This is a bug, replicated by a bp support forum member.

Details and screenshots on this buddypress support forum : https://buddypress.org/support/topic/bug-with-buddypress-hidden-group-when-bbpress-activated/

Thanks !

Change History (2)

This ticket was mentioned in Slack in #buddypress by joost. View the logs.


2 months ago

#2 @johnjamesjacoby
2 months ago

  • Keywords needs-patch added
  • Milestone changed from Awaiting Review to Up Next
  • Owner set to johnjamesjacoby
  • Priority changed from normal to high
  • Status changed from new to assigned

Hi there! It is likely this will require a fix on the bbPress side of things, but I will make sure it gets tracked and fixed either way.

Sorry for the problem. Thank you for reporting it! 🙌

Note: See TracTickets for help on using tickets.