Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 3 years ago

Closed 3 years ago

#8032 closed defect (bug) (fixed)

False ERROR: Duplicate topic detected; it looks as though you’ve already said that Appears on Forum

Reported by: Pcosta88 Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version: 4.1.0
Component: Core Keywords:
Cc:

Description

Hi,

I have been trying to get support for a particular issue I am having yet when I got to post on BuddyPress forums I am getting a false: ERROR: Duplicate topic detected; it looks as though you’ve already said that Appears on Forum

I checked the forums in both FireFox and Chrome and my post does not appear. Seems to me there is an issue with the Support Forum Software? I am also not sure if this is the right place to report issues with BuddyPress' support forum software

  1. Add Support Request

Image: https://pasteboard.co/HV4EWZV.png

  1. Save. See error

Image: https://pasteboard.co/HV4Flz0.png

  1. Visit forum in Chrome, no topic detected

Image: https://pasteboard.co/HV4FsGK.png

  1. Visit in FireFox. No topic detected.

Image: https://pasteboard.co/HV4FAQS.png

Chrome: Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit) | Browser plugins are enabled but same issue happens with FF.
FF: 64.0 (64-bit)| No browser plugins enabled on FF.

Change History (2)

#1 in reply to: ↑ description @Pcosta88
3 years ago

Here is my Support Request which is generating that False notification on BuddyPress Support Forum

Hi all,

Under my primary account, I sent out a global message to test this feature. The Notice for all users. See image: <a href="https://pasteboard.co/HUDRhBM.png">https://pasteboard.co/HUDRhBM.png</a>

However, this message is appearing for existing users and also new ones. See image: <a href="https://pasteboard.co/HUDRMMR.png">https://pasteboard.co/HUDRMMR.png </a>

How can I disable this message OR make it show for existing users ONLY?

Tech Specs:
WP: 5.0.2
BuddyPress: 4.1.0

#2 @boonebgorges
3 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Hi @Pcosta88 - Sorry for the trouble. It looks like your post got flagged as potential spam, maybe because of the number of URLs. I've cleared it: https://buddypress.org/support/topic/global-message-appears-for-new-users/

Note: See TracTickets for help on using tickets.