Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 2 years ago

Closed 2 years ago

Last modified 2 years ago

#7528 closed defect (bug) (no action required)

Link in email notification to private message doesn’t work

Reported by: retemirabile Owned by: DJPaul
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Emails Keywords:
Cc:

Description

When a user gets a new private message notification email, the link back to the site doesn’t work. It starts with

http://http//

The double http breaks the link.

Attachments (1)

email-notification-bug.jpg (47.9 KB) - added by retemirabile 2 years ago.
Screenshot of the bug

Download all attachments as: .zip

Change History (3)

@retemirabile
2 years ago

Screenshot of the bug

#1 follow-up: @r-a-y
2 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
  • Version 2.8.2 deleted

It looks like you might have altered the email template that is causing this problem.

In the WP admin dashboard, go to the Emails tab and find the "Recipient has received a private message" email.

View the contents of the email and see if you added an inadvertent http to the "Open the message" link.

#2 in reply to: ↑ 1 @retemirabile
2 years ago

Replying to r-a-y:

It looks like you might have altered the email template that is causing this problem.

In the WP admin dashboard, go to the Emails tab and find the "Recipient has received a private message" email.

View the contents of the email and see if you added an inadvertent http to the "Open the message" link.

I did. Thanks for the pointer. Resolved now.

Note: See TracTickets for help on using tickets.