Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 6 years ago

#5224 closed defect (bug) (worksforme)

Duplicate content when appending a digit to URLs

Reported by: henrywright's profile henrywright Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Forums Keywords:
Cc:

Description

I've noticed something strange when appending a digit to the end of a URL such as http://buddypress.org/support/

e.g.

http://buddypress.org/support/2/
http://buddypress.org/support/3/
http://buddypress.org/support/4/
http://buddypress.org/support/5/

When I visit each of the URLs above I see the exact same content displayed each time. Should each of these pages result in a 404 page being displayed? Would search engines see this a duplicate content?

Note that when I visit a page such as http://buddypress.org/support/kyathhaggfa I do in fact get an expected 404 page.

Change History (4)

#1 @r-a-y
9 years ago

  • Component changed from Core to Forums
  • Milestone changed from Awaiting Review to BuddyPress.org
  • Version 1.8.1 deleted

This is a bbPress issue and not a BuddyPress one.

To duplicate, add a bbPress shortcode to a WP page (like [bbp-topic-index]). Next, navigate to the WP page and append a number to the URL similar to what henrywright mentioned.

I'm moving this ticket over to the BuddyPress.org milestone, feel free to create a ticket over on bbPress Trac as well, henrywright.

#2 @henrywright
9 years ago

Thanks r-a-y for pointing that out. I think this could actually be a WordPress issue too. I am seeing the problem when viewing pages such as

example.com/about-us/
example.com/about-us/2/
example.com/about-us/3/

and on posts (my permalinks are set to post_id):

example.com/5673/
example.com/5673/2/
example.com/5673/3/

Interestingly I don't see the problem when accessing tag pages (my tag base is set to tags):

example.com/tags/soccer/
example.com/tags/soccer/2/
example.com/tags/soccer/3/

Is it worth me raising this issue at WordPress Trac too?

#3 @henrywright
9 years ago

Raised issue over at WP Trac as it seems to be WordPress related too.

http://core.trac.wordpress.org/ticket/26123

#4 @slaFFik
6 years ago

  • Milestone BuddyPress.org Sites deleted
  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

As this issue was fixed in WordPress and deployed in 4.4 and as it's not replicating anymore on BuddyPress.org - I'm closing the ticket as worksforme.
Now bbPress returns nothing and the page itself (its content) is blank on https://buddypress.org/support/2/

Last edited 6 years ago by slaFFik (previous) (diff)
Note: See TracTickets for help on using tickets.