Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 12 years ago

Closed 12 years ago

Last modified 8 years ago

#4376 closed defect (bug) (fixed)

Translation does not load in Wizard/BuddyPress Update

Reported by: dianakc's profile Dianakc Owned by:
Milestone: 1.6 Priority: normal
Severity: major Version: 1.6
Component: Core Keywords:
Cc:

Description

In local install the translation does not shows up in Wizard/BuddyPress Update step-by-step.

Trying online the translations still does not shows up.
IMG

Right after activing, the yellow alert shows up translated but all the step-by-step never shows up the translation.

After the Wizard, the translation loads normally for all BP panels.

Change History (7)

#1 @Dianakc
12 years ago

  • Component changed from Core to UX/UI
  • Keywords ui-feedback ux-feedback 2nd-opinion added

#2 @DJPaul
12 years ago

  • Keywords needs-testing ui-feedback ux-feedback 2nd-opinion removed
  • Milestone changed from Awaiting Review to 1.6

Moving to 1.6 for review

#3 @DJPaul
12 years ago

  • Version changed from 1.6-beta to 1.6-rc

#4 @DJPaul
12 years ago

Confirmed

#5 @djpaul
12 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

(In [6194]) Load textdomain when BuddyPress is in maintenance mode (install or upgrade). Fixes #4376

#6 @johnjamesjacoby
9 years ago

  • Version changed from 1.6-rc to 1.6

#7 @DJPaul
8 years ago

  • Component changed from General - UX/UI to Core
Note: See TracTickets for help on using tickets.