Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#4260 closed defect (bug) (no action required)

Avatars since WordPress 3.4

Reported by: Mqlte Owned by:
Milestone: Priority: normal
Severity: trivial Version:
Component: Core Keywords:
Cc:

Description

Howdy,

I have some strange, little problems with the avatars since I upgraded to WordPress 3.4

  1. I replaced the Mystery Man from WordPress (mystery-man.jpg) with my own "Mystery Man". As you can see here (http://www.replaying.de/mitglieder/), the old and the new Mystery Man are displayed probably randomly, if the user didn't upload an own avatar. I don't know why. Sometimes the page seems to access to the Mystery Man from gravatar.com and sometimes it accesses to the "local" Mystery Man from my page.
  1. For example this user (http://www.replaying.de/mitglieder/timo/) actually uploaded an own avatar, but the avatar is not shown in the comments template anymore (http://www.replaying.de/age-of-empires-2/age-of-empires-ii-windows-7-patch/).

I'm using the latest version of the BP1.6-bleeding.

Thanks for reading. :)

Regards

Change History (6)

#1 @Mqlte
9 years ago

P.S

Sorry for the gramathic/orthographic mistakes. ;-)

#2 @DJPaul
9 years ago

I was discussing a similar-sounding problem with someone yesterday. We thought it might have been gravatar.com related, rather than BuddyPress. We're waiting to hear back from gravatar support.

Last edited 9 years ago by DJPaul (previous) (diff)

#3 @Mqlte
9 years ago

Thanks, I'm looking forward to hear from you. ;-)

Cheers

#4 @DJPaul
9 years ago

Is this still an issue? Working for me now.

#5 @boonebgorges
9 years ago

Looks like your custom mystery man avatar is working throughout - does this mean it's fixed, Mqlite?

#6 @DJPaul
9 years ago

  • Milestone Awaiting Review deleted
  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

Closing ticket as I believe it to be a temporary gravatar problem. Should be working now.

Note: See TracTickets for help on using tickets.