Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 10 years ago

Closed 10 years ago

Last modified 10 years ago

#3336 closed defect (bug) (wontfix)

New install generates multiple errors

Reported by: joevansteen Owned by:
Milestone: 1.5 Priority: normal
Severity: normal Version:
Component: Core Keywords:
Cc:

Description

I have performed a new install of BuddyPress v1.2.9 on a clean new install of WP 3.2.1 with no other plugins or themes loaded and I generate a page of errors when using WP_DEBUG in wp-config. Error log attached.

Attachments (1)

BuddyPressInstallErrors.txt (4.1 KB) - added by joevansteen 10 years ago.
WP_DEBUG error log

Download all attachments as: .zip

Change History (4)

@joevansteen
10 years ago

WP_DEBUG error log

#1 @joevansteen
10 years ago

I saw your note on the previous ticket. I'm leaving this open, but you can close it. I just wanted to report that I downloaded the 1.3 bleeding from the trunk just after I posted this, removed my v1.2.9, and then activated this version - No WP-DEBUG diagnostics! Great work guys!!!

If anything else of note comes up, I'll holler.

#2 @cnorris23
10 years ago

  • Resolution set to wontfix
  • Status changed from new to closed
  • Version set to 1.2.8

Yes, this has been addressed in 1.3. It was too much work for a 1.2.x release. If something pops up on a 1.3 install, just open a new, more specific ticket.

#3 @johnjamesjacoby
10 years ago

  • Milestone changed from Awaiting Review to 1.5
  • Severity set to normal
  • Version 1.2.8 deleted

Moving closed ticket out of Awaiting Review.

Note: See TracTickets for help on using tickets.