Skip to:
Content

Opened 4 years ago

Closed 4 years ago

#1963 closed defect (bug) (invalid)

Groups' What's New doesn't acknowledge line breaks

Reported by: pjnu Owned by:
Milestone: 1.2 Priority: major
Severity: Version:
Component: Keywords: groups, what's new
Cc:

Description

  1. Text entered appears immediately after View Delete links
  2. Line breaks with no text (between paragraphs for example) aren't reflected in the actual entry.

See attached image: http://i46.tinypic.com/xaqmuo.jpg

Attachments (1)

linesmush.jpg (78.9 KB) - added by pjnu 4 years ago.
screenshot

Download all attachments as: .zip

Change History (7)

pjnu4 years ago

screenshot

comment:1 follow-up: apeatling4 years ago

Are you using a child theme? If you are, can you try this on the default please.

comment:2 in reply to: ↑ 1 ; follow-up: pjnu4 years ago

Replying to apeatling:

Are you using a child theme? If you are, can you try this on the default please.

I'm not sure. I'm using the bp-default theme which is placed in my wp-content/themes/ folder as recommended from the readme file after install.

comment:3 in reply to: ↑ 2 ; follow-up: fostertime4 years ago

Replying to pjnu:

Replying to apeatling:

Are you using a child theme? If you are, can you try this on the default please.

I'm not sure. I'm using the bp-default theme which is placed in my wp-content/themes/ folder as recommended from the readme file after install.

The bp-default theme should be in /wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/

Get the latest bp-default theme from RC3 and be sure to include it in the above directory and remove the wp-content/themes/bp-default theme.

Be sure to activate the new bp-default before loading the site.

comment:4 in reply to: ↑ 3 pjnu4 years ago

Replying to fostertime:

Replying to pjnu:

Replying to apeatling:

Are you using a child theme? If you are, can you try this on the default please.

I'm not sure. I'm using the bp-default theme which is placed in my wp-content/themes/ folder as recommended from the readme file after install.

The bp-default theme should be in /wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/

Get the latest bp-default theme from RC3 and be sure to include it in the above directory and remove the wp-content/themes/bp-default theme.

Be sure to activate the new bp-default before loading the site.

Removed wp-content/themes/bp-default
Activated /wp-content/plugins/buddypress/bp-themes/bp-default before going to front end of site.
Replicated issue, same problem occurred.

comment:5 pjnu4 years ago

Issue resolved. Overwriting files doesn't fix this.Buddypress folder must be removed completely then reinstalled.

Deactivated Buddypress plugin, deleted Buddypress folder from server. Uploaded fresh 1.2rc3 Buddypress, reactivated plugin. Issue doesn't reoccur.

comment:6 apeatling4 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.