Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

#1558 closed defect (bug) (fixed)

Blog-page in Profile - no listing

Reported by: ezd's profile Ezd Owned by:
Milestone: 1.2 Priority: minor
Severity: Version:
Component: Keywords: reporter-feedback
Cc:

Description

Maybe this has already been reported but can't find it.
I do currently have 1 blog but if I go to my profile and click on the option menu "Blog (1)" it says "Sorry, there were no blogs found.". It should be listing my blog(s) here?

Attachments (1)

blog.jpg (79.3 KB) - added by Ezd 14 years ago.
I have attached a screenshot as well.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

#1 @apeatling
14 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

Need more details, what is your role on the blog? Do any other blogs show up if you create a new blog? What BP/WP versions?

#2 @Ezd
14 years ago

Hi Andy,
Im testing this on testbp.org.

I just created a new blog today called ezdblog and in my profile it now says Blog (2) which is correct but when I click the button it still says "Sorry, there were no blogs found.". In the buddybar on top I can see and access both my blogs.

But there's no listing under the Blogs (2) button:
http://testbp.org/members/ezcali/blogs/

@Ezd
14 years ago

I have attached a screenshot as well.

#3 @Ezd
14 years ago

Could this behavior be that i've blocked search engines when I signed up?

#4 @Ezd
14 years ago

I don't know but if thats the case, maybe the text should be changed to something else when blocking search engines or blogs should still be listed but in a way that won't let spiders index the blogs. If impossible then nothing to do. :)

#5 @Ezd
14 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

Looks like this was fixed recently. Blogs now show up in Profile > Blogs.

Note: See TracTickets for help on using tickets.