Skip to:
Content

Opened 9 years ago

Closed 9 years ago

#1552 closed defect (bug) (no action required)

bug within Group-Forum

Reported by: erich73 Owned by:
Milestone: 1.2 Priority: major
Severity: Version:
Component: Keywords:
Cc:

Description

this is a bug:

please click on the Tab named "Forum" at the page below:

http://testbp.org/groups/new-test-group-1993991456/forum/topic/new-forum-post-1

Change History (8)

#1 @luccame
9 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

nothing strange happens, I assume is fixed. @erich73, please give more details if this is still an issue for you.

#2 @r-a-y
9 years ago

  • Resolution worksforme deleted
  • Status changed from closed to reopened

This is a bug.

If you click on the "Forum" tab, you get a notice saying "Sorry, there were no forum topics found."

#3 @windhamdavid
9 years ago

I'm unable to duplicate this error on testbp or otherwise.

#4 @luccame
9 years ago

works for me, if I click the Forum tab it shows me the list of topic for that group forum correctly.

#5 @r-a-y
9 years ago

I'm working off the example from Erich's link:
http://testbp.org/groups/new-test-group-1993991456/

Click on the "Forum" tab there.

I checked other groups and then clicked on the "Forum" tab and it worked.
Could be a bug from older groups?

#6 @r-a-y
9 years ago

Interesting... works in IE, Chrome and Opera.
But not Firefox!

Going to try restarting FF to see what happens.

#7 @r-a-y
9 years ago

Okay, I cleared all testbp.org cookies.
Seems to work again.

Odd though.

#8 @apeatling
9 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from reopened to closed
Note: See TracTickets for help on using tickets.