Skip to:
Content

BuddyPress.org

Opened 14 years ago

Closed 14 years ago

Last modified 8 years ago

#1274 closed enhancement (fixed)

Time in Site Wide Activity is incorrect

Reported by: andrepan's profile andrepan Owned by:
Milestone: Priority: major
Severity: Version:
Component: Keywords: bug, timezone, offset
Cc: andrepan

Description

Environment: WPMU 2.8.4a + BuddyPress1.1.1


My server is at UTC-6 area, and I'm on UTC+8, I've set my local time to my city in Settings/General via admin cp, but these "since" time on homepage in Site Wide Activity widget are totally messed up, it seems those from blog are correctly calculated, but those from forum are -14 hours offset, makes the activity stream line up incorrectly, I know it's a very old problem, and it was said after the first 24-hour of new installation, the problem should fixed itself, but it seems to me, it did fix itself partially, is there any fix out there?

I'm not sure if I make myself clear, I've snap a shot, you can see here, I've drop some lines on the image for illustrating the problem.

Best,
Andre

Change History (6)

#2 follow-up: @DJPaul
14 years ago

Did the bug we had where server time != WPMU time get fixed, or was that a WPMU issue?

#3 in reply to: ↑ 2 @andrepan
14 years ago

  • Cc andrepan added

Replying to DJPaul:

Did the bug we had where server time != WPMU time get fixed, or was that a WPMU issue?

I don't know, get no feedback :(

#4 @Txanny
14 years ago

I'm having this issue of wrong time offset. Have I to understand that after 24 hours running the site it will solve itself?

#5 @apeatling
14 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

#6 @DJPaul
8 years ago

  • Type changed from task to enhancement
Note: See TracTickets for help on using tickets.