Skip to:
Content

Opened 5 years ago

Closed 4 years ago

#1208 closed defect (bug) (worksforme)

wrong password in new blog email

Reported by: arturo84 Owned by:
Milestone: 1.2 Priority: major
Severity: Version:
Component: Keywords: registration, email, password, blog, reporter-feedback
Cc:

Description

when a new user registers to the site and create a blog it receive a confirmation email, and after another with the details to access the admin panel with a different password than the one specified in the registration form, it would be better given the same password, or have a phrase like "the same password you entered in the registration form"

Change History (6)

comment:1 johnjamesjacoby5 years ago

The second email should be suppressed by BuddyPress. Can you confirm that you've updated your installation to 1.1.1 completely and correctly?

comment:2 DJPaul5 years ago

  • Keywords reporter-feedback added

comment:3 johnjamesjacoby4 years ago

I can't duplicate this on a vanilla installation.

The only times this will occur are if you're not using /registration/register.php or /register.php in your template; I.E. - not using bp-sn-parent or a derivative of it.

comment:4 tijmensmit4 years ago

I updated to 1.1.2 and I have the same problem. The passwords thats being given in the validation email doesn't work at all, only the password that I choose myself works. I did use the default bp-sn-parent template without any changes.

comment:5 arturo844 years ago

as inthis post on the forum the problem occurs when you create a blog during registration.

comment:6 apeatling4 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from new to closed

Please reopen if this can be confirmed on trunk.

Note: See TracTickets for help on using tickets.